fbpx

+3153 2340035

Bel voor informatie

Kalimantanstraat 27

7212 BS Enschede

De voordelen van renovliesbehang

Wie houdt er niet van; een perfect afgewerkte muur. Helaas kunnen er in oudere muren scheuren en andere oneffenheden ontstaan. Dit kan de ruimte een ongewenste uitstraling geven. Renovliesbehang is de ideale oplossing om uw oude muur weer als nieuw te maken. Uw muren behangen met renovlies veel voordelen. Bent u benieuwd wat nou de exacte voordelen van renovliesbehang zijn? U leest het in deze blog!

Wat is renovlies?

Renovliesbehang is een populair vliesbehang, dat ook wel glasvezel- of glasweefselbehang wordt genoemd. Renovlies wordt veel gebruikt in nieuwbouwwoningen of bij renovaties van woningen. Renovliesbehang is populair door de vele voordelen die het met zich brengt. Het vliesbehang wordt met name ingezet om barsten en scheuren in oudere muren te verbergen en deze in nieuwe muren te voorkomen. Met renovlies gaat u gegarandeerd voor een strak eindresultaat dat niet te onderscheiden is van echt stucwerk. En dan te bedenken dat stucwerk ook nog eens 30% duurder is dan renovliesbehang!

Waarom renovlies?

Vliesbehang is een voordelige keuze

Met vliesbehang kunt u rekenen op wanden waar u jarenlang plezier van heeft. Door het duurzame materiaal van renovliesbehang heeft het behang een lange levensduur en dat maakt renovliesbehang een voordelige keuze. Omdat dit behangsoort scheurtjes en oneffenheden in uw wanden voorkomt, hoeft u het behang veel minder vaak te vervangen.

Renovlies is er voor ruimtes waar geleefd wordt

Uw wanden zijn met renovliesbehang beter bestand tegen krassen en stoten. Het vliesbehang is hierdoor heel geschikt voor kantoorruimtes, woonkamers en kinderkamers. Ook dit voordeel maakt renovlies voor u voordelig. Het behang raakt niet snel beschadigd, waardoor het minder vaak aan vervanging toe is.

Renovlies biedt u veel mogelijkheden

Flexibel en razendsnel; dat beschrijft het werk van onze professionele renovlies behangers. Het vliesbehang kan al binnen één week aangebracht en afgewerkt worden en dat met een strak eindresultaat. Wist u dat renovliesbehang een goede ondergrond vormt voor wanden waar u graag wat meer kleur aan wilt geven? Het behang is in elke kleur overschilderbaar. Zo heeft u de mogelijkheid om het vliesbehang helemaal naar uw eigen smaak te maken!

Meer weten of een offerte aanvragen?

Bent u aan het overwegen om voor renovliesbehang te kiezen? Maak dan eenvoudig gebruik van onze handige offerte module. Hier kunt u binnen twee minuten een offerte opvragen zodat u direct een beeld heeft wat de kosten zijn.