fbpx

+3153 2340035

Bel voor informatie

Toekomststraat 198

7521 CW Enschede

Renovlies inclusief sauzen

Renovlies Totaal Enschede werkt uw renovlies af door te sauzen met een topkwaliteit latex. Wij gebruiken schrobklasse-1 matte latex. Deze muurverf op waterbasis is reukarm, afneembaar, en desinfecterend te reinigen. De standaardkleuren in ons assortiment zijn Ral 9010 en 9016. Heeft u liever een andere kleur of coating? Dat is geen probleem en kunnen wij voor u regelen. Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Bij andere kleuren moet u wel rekening houden met een kleine meerprijs omdat een tweede behandeling vaak noodzakelijk is voor een optimaal resultaat.

Renovlies behang sauzen

Voor een mooie afwerking van uw renovlies behang werken onze behangers het behang af met latex. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van de kwaliteit van het behang en sauswerk. Om uw woning volledig af te werken, kunnen wij ook uw plafonds en zolderplaten sauzen. Dit doen wij met de professionele Airless-spuit.

Dit apparaat brengt verf zo nauwkeurig aan, dat er een super egaal eindresultaat ontstaat. Zelf een plafond sauzen kan tijdrovend zijn. Dankzij onze Airless-spuit is het resultaat erg goed. Wilt u uw plafond laten sauzen? Neem gerust contact met ons op of vraag een gratis offerte aan!

Renovlies Totaal Enschede

Renovlies Totaal zit gevestigd in Enschede maar is door heel Nederland inzetbaar. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan!