fbpx

+3153 2340035

Bel voor informatie

Toekomststraat 198

7521 CW Enschede

Renovlies / Glasvlies / Vliesbehang

Renovlies behang

Renovlies is een behangsoort dat veel wordt gebruikt in nieuwbouwwoningen of bij renovaties van een woning. Renovlies behang is is brandveilig, stoot- en krasvast. Daarnaast heeft renovlies behang nog meer voordelen: het vliesbehang beschermt uw wanden tegen scheurvorming. Bij nieuwbouwwoningen bestaat er een kans dat de wanden nog gaan krimpen of uitzetten. Hierdoor kunnen er barsten en scheuren ontstaan. Om dit te voorkomen in vliesbehang een geschikte oplossing. Dit behang is makkelijk te gebruiken als ondergrond voor gekleurde wanden. Glasvliesbehang wordt ook aanbevolen door experts en architecten als alternatief voor stucwerk. Bovendien is het ca. 30% goedkoper dan stucwerk én het kan binnen een week al aangebracht en afgewerkt worden!

Renovlies laten behangen

Renovlies behang is duurzaam en gaat dus jaren mee. U kunt uw woning met renovlies behang laten behangen door Renovlies Totaal Enschede.

Als Renovlies Totaal hebben wij ruime ervaring met het naadloos behangen van renovlies behang, ook bij een print- of patroonbehang. Dit resulteert, samen met de hoogwaardige afwerking met onze schrobklasse-1 latex, tot een prachtig strak resultaat. Zodra de bouw van uw nieuwbouwwoning klaar is wilt u het liefst zo snel mogelijk kunnen verhuizen. Het zelf aanbrengen van renovlies behang kan tijdrovend zijn. Wilt u renovlies behang laten aanbrengen door onze behangers in uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

Renovlies behangers

Renovlies Totaal zit gevestigd in Enschede maar is door heel Nederland inzetbaar als het over het behangen van vliesbehang gaat. Wij hebben jarenlange ervaring in het naadloos behangen van renovlies behang, ook bij een print- of patroonbehang. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een prachtig resultaat. Onze renovlies behangers staan voor u klaar!

Renovlies offerte aanvragen

Vraag een gratis offerte aan voor het behangen van renovlies in uw woning. U ontvangt binnen een paar minuten een offerte van ons. Heeft u vragen over renovlies behang / Glasweefselbehang / Vliesbehang? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!