fbpx

+3153 2340035

Bel voor informatie

Toekomststraat 198

7521 CW Enschede

Dé Renovlies behanger van Enschede

Wilt u wanden waar u jarenlang plezier van heeft, maar niet onnodig veel voor heeft betaald? Dan bent u bij de behangers van Renovlies in Enschede aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen en sausen van vliesbehang. Vakmanschap en service staan bij ons voorop!

Over Renovlies Totaal Enschede

Wij zijn een gedreven en deskundig behangersbedrijf in Enschede met jarenlange ervaring. Wij gaan voor een optimaal eindresultaat en 100 % tevreden klanten. Daarom werken wij met klasse-1-materiaal, professionele apparatuur en échte vakmensen.

Wij zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Wilt u liever een speciale kleur of coating? Is de opleverdatum niet gehaald? Zijn de wanden niet perfect ‘behangklaar’ opgeleverd? Of wilt u liever een andere behangsoort? Geen probleem! Wij hebben voor alles een oplossing en in overleg is alles bespreekbaar.

Renovlies laten behangen door Renovlies Totaal

  • 50 jaar ervaring
  • Beste kwaliteit vliesbehang
  • Duidelijke & eerlijke communicatie
  • Binnen 2 minuten een indicatie offerte

Onze aanbieding

Renovlies Totaal: geen wand is ons vreemd

Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij dat geen wand hetzelfde is. Het ‘behangklaar’ afleveren van nieuwbouwwoningen verschilt sterk per regio en aannemer. Geen probleem. Wij hebben de kennis en materialen in huis om elk probleem op te lossen!

Renovlies laten behangen? Vraag een vrijblijvende offerte aan binnen 2 minuten!

In 2 minuten de prijs weten? Vraag uw offerte aan!