fbpx

+3153 2340035

Bel voor informatie

Toekomststraat 198

7521 CW Enschede

Renovliesbehang

30% goedkoper dan stucwerk, duurzaam én aanbevolen door architecten

Afspraak is afspraak

U kunt erop rekenen dat wij er op het afgesproken tijdstip zijn.

Vakmanschap

Wij werken alleen met professionals zodat wij onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Garantie

Door het gebruik van klasse-1-producten en echte vakmensen, geven wij 100 % garantie op onze werkzaamheden.

Vliesbehang 200gr

Renovliesbehang is brandveilig, stoot- en krasvast. Maar het heeft nog meer voordelen: het vliesbehang beschermt uw wanden tegen scheurvorming. Deze eigenschap maakt het behang extra geschikt voor nieuwbouwwoningen. Immers, deze wanden staan erom bekend nog te gaan krimpen of uitzetten wat leidt tot lelijke barsten en scheuren. Als Renovliestotaal hebben wij ruime ervaring met het naadloos behangen, ook bij een print- of patroonbehang. Dit resulteert, samen met de hoogwaardige afwerking met onze schrobklasse-1 latex, tot een prachtig strak resultaat. Glasvliesbehang wordt dan ook aanbevolen door experts en architecten als alternatief voor stucwerk. Bovendien is het ca. 30% goedkoper dan stucwerk én het kan binnen een week al aangebracht en afgewerkt worden!

Latex en Kleurwanden

Renovliestotaal werkt uw wanden prachtig af met topkwaliteit latex. Wij gebruiken schrobklasse-1 matte latex. Deze muurverf op waterbasis is reukarm, afneembaar, en desinfecterend te reinigen. De standaardkleuren in ons assortiment zijn Ral 9010 en 9016. Wilt u liever een andere kleur of coating? Geen probleem. Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee. Voor andere kleuren of coatings vragen wij een kleine meerprijs, omdat een tweede behandeling meestal noodzakelijk is voor een optimaal resultaat.

Plafonds en zolderplaten

Om uw woning volledig af te werken, kunnen wij ook uw plafonds en zolderplaten sauzen. Dit doen wij met de professionele Airless-spuit. Dit apparaat brengt verf zo nauwkeurig aan, dat er een super egaal eindresultaat ontstaat.

Benieuwd naar de kosten?
Ontvang binnen 2 minuten een offerte!

Betonwanden frezen

Betonwanden worden vaak ruw afgewerkt, wat het eindresultaat nadelig beïnvloedt. De oneffenheden zijn meestal niet met een normale schuurmachine te verwijderen. Geen probleem, wij kunnen in overleg uw wanden frezen, zodat u toch kunt genieten van een optimaal eindresultaat. Wij kunnen u ter plekke adviseren en een aanbieding maken voor dit eventuele meerwerk.

Bijwerken wanden

Helaas verschilt het ‘behangklaar’ afleveren van wanden sterk per regio en aannemer. Regelmatig is er sprake van blokvorming en zijn naden niet goed gevuld. Dit heeft een nadelig effect op het eindresultaat. In dit geval kunnen wij de wanden lichtjes overtrekken met een zogenoemde afwerklaag. Mocht deze situatie zich voordoen, dan zullen wij u ter plekke de problemen tonen en een aanbieding maken voor het wegwerken van deze oneffenheden.

Meerwerk

Bij binnenkomst van de woning keuren wij als eerste de wanden. Indien wij onverhoopt iets constateren dat uzelf misschien over het hoofd had gezien, stellen wij u direct op de hoogte. Ter plekke maken wij met u een prijsafspraak en pas na uw goedkeuring en het tekenen van een meerwerk-formulier, gaan wij aan de slag. U komt dus nooit onverwacht voor hogere kosten te staan. Eerlijk en transparant, daar houden wij van!