+3153 2340035

Bel voor informatie

Toekomststraat 198

7521 CW Enschede

Zeewolde

Renovlies behangers in Zeewolde

Snel, voordelig en een strak eindresultaat!
Veel gebruikt bij nieuwbouwprojecten en renovatie van bestaande woningen; renovlies behang. Dankzij de structuur van dit behang is het brandveilig, stoot- en krasvast en daardoor dus ook erg duurzaam. Renovlies behang beschermt uw wanden tegen scheuren en dient ook als geschikte ondergrond voor gekleurde wanden.
Renovlies Totaal heeft jarenlange ervaring en zijn dé specialist in het aanbrengen en sauzen van Renovliesbehang. Dit vliesbehang wordt ook wel glasvezel- of glasweefselbehang genoemd. Wij richten ons voornamelijk op nieuwbouwwoningen en particuliere opdrachtgevers door heel Nederland, dus ook in Zeewolde. Door te werken met topmateriaal en professionele apparatuur kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

Wilt u Renovlies behang laten aanbrengen in Zeewolde?

Renovlies Totaal zit gevestigd in Enschede en kan door de relatief korte afstand tot Zeewolde een aantrekkelijke offerte aanbieden. Heeft u interesse of vragen over Renovlies behang of onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan! Binnen enkele minuten ontvangt u de offerte indicatie in de mail. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een definitieve offerte.

In 2 minuten de prijs weten?
Vraag uw offerte aan!